Fel!

Közösségi média

Használd ki a közösségi médiában rejlő erőt!

Nem szabad lebecsülni a közösségi oldalakat! Ha ügyes vagy, akkor kihasználod a marketing kommunikációban rejlő lehetőségeket és a fogyasztókért folytatott harcban nyertes lehetsz! A közösségi oldalak lehetőséget adnak arra, hogy minimális befektetéssel több potenciális ügyfelet érj el. Jó, ha tudod, hogy a webáruház készítése még nem minden és a sikeres kereskedéshez nem elég egy minden szempontból jól felépített online üzlet, oda be is kell csábítani a vevőket!

Mi fán terem a Graph Search?

Lehet, hogy a Facebook népszerűbb keresőt kreál, mint a Google?  Eddig, mint ismeretes még egyik keresőnek sem sikerült túlszárnyalnia a Google népszerűségét.
A Graph Search alternatívát kínál a Goolge mellé azzal, hogy nem úgy általában a weben keres, hanem személyre szabottan mindenkinek a vele megosztott információkban.  A  Graph Search a Microsofttal együttműködve készül, és ha a facebookos keresés nem jár eredménnyel, akkor a Bing találati listáját veszi alapul.

Mire alkalmas/képes egy Facebook oldal

Miután létrehoztuk Facebook oldalunkat, természetesen a célközönségünk számára, - hiszen belőlük lesznek a majdani ügyfeleink, vásárlóink - lássuk elsőként mit tehetünk azért, hogy egyre több érdeklődő látogatót nyerjünk meg.

Hogyan kezdjünk neki cégünk Facebook oldalának létrehozásához

Egy Facebook oldal kiváló eszköz lehet cégünkkel kapcsolatban álló partnereinkkel, ügyfeleinkkel, vagy cégünk, termékei iránt érdeklődő emberekkel való kapcsolattartásra, új ügyfelek szerzésére.

Webáruház a Facebookon

A felmérések alapján hazánkban a Facebooknak hozzávetőlegesen 3,4 millió aktív felhasználója van. Ma már magára valamit adó cég jelen van a Facebookon. Eleinte a legtöbb cég csak az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, illetve egyszerű marketing eszközként használta. Ma már lehetőség van akár teljes értékű webáruházakat is beépíteni a Facebook oldalba.

Subscribe to RSS - Közösségi média
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40