Fel!

Webáruház bérlés

Webáruház bérlés esetén, webáruházának korlátlan méretű tárhelyet, postafiókot és korlátlan adatforgalmat biztosítunk. A feltöltött termékek és képek számának, de a termék kategóriáknak sincs korlátja, ha webshopot bérel tőlünk. 

Ügyfélszolgálatunk díjmentesen és folyamatosan, a nap minden szakában – emailben, telefonon, skype-on – a rendelkezésére áll és készségesen segít az esetlegesen felmerülő technikai és szerkesztési problémák megoldásában.

Webáruház bérlése előtt lehetősége van kipróbálni az általunk ajánlott oldal adminisztrációs felületét, ha regisztrál egy teszt webáruházra, amihez kap tőlünk egy felhasználói útmutatót is. Ha megfelelőnek találja az oldal struktúráját és szerkesztői felületét, webáruház bérlése esetén is az Ön elképzeléseihez alkalmazkodva átalakítjuk az oldal színvilágát, fejlécébe és a termékek fotóiba beépítjük cége logóját. Ha igényli, beállítjuk azokat a speciális tulajdonságokat, amiket később hozzárendelhet feltöltött termékeihez. Például: méret, szín, kiszerelés stb. Megjelenítjük webáruházához kapcsolódó céges Facebook oldalának tartalmát. Segítünk létrehozni egy Google Analytics fiókot, mely lehetőséget biztosít, hogy figyelemmel kísérje bérelt webáruházának látogatottságát. Végül beállítjuk a szállítási és fizetési opciókat és minden feltételt biztosítunk, ami a webáruház zavartalan működéséhez szükséges.

Válassza Ön is a MiniBolt webáruház bérlési konstrukcióját!

Érdekel

( visszahívást kérek ) 

Az alábbiakban talál néhány referenciamunkát: Ők is a MiniBolt webáruház bérlés -i konstrukcióját választották!

Rangsorolási szempont lett az SSL tanusítvány (https protokoll) a google kereső találati listáján

ssl webáruház, webshop

Az SSL tanusítvány használata kifejezetten előnyös azok számára, akiknek szempont a google kereső találati listáján elért helyezésük, ugyanis egy ideje beépült a google algoritmusába, tehát a kereső figyelembe veszi a webáruház az SSL meglétét, és ez szempont lett a találatok rangsorolásánál.

Webáruház indítás: Hogyan, hol, és milyen feltételekkel indítsunk webshopot?

Az alábbi anyagban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat egy webáruház indításával kapcsolatban Hogyan érdemes webáruházat nyitni 2018-ban? Mik a legfontosabb jogi tudnivalók?

West-tel.hu mobiltelefon és elektronikai webáruház készítés rengeteg extrával

Referencia webáruház, mely mindent igényt kielégít, sok egyedi és hasznos fejlesztéssel, import és export lehetőségekkel és a felhasználást egyszerűsítő megoldásokkal.
- Több mint 40 000 termék egyidejű kezelése - ez eredeti gyorsaság megőrzése mellett.
- Reszponzív,mobilbarát, egyszerű és letisztult megjelenés.
- Több árösszehasonlító oldal való kommunikáció.
- Teljesen automatizált, több forrásból való teljes termék és adatimport, automata jutalék és árrés számítással.
- Beépített on-line chat, webes, desktop.és mobiltelefonos alkalmazással
- Egyedi, napi árazó modul - a termékek gyors és egyszerű mindennapi ármódosításához.

Babiez.hu - egyedi baba webáruház elkészült

Referencia webáruház.
Egy nemzetközi, babatermékeket forgalmazó cég, az ags92 kft kérésére készült az alábbi webshop. A cég kiskereskedelmi tevékenységét ellátó „babiez webáruháza“ teljesen új design-al a megrendelő elképzelése szerint készült. A nemzetközi babamárkákat forgalmazó cég egy teljesen letisztult, minimalistán elegáns stílusú webáruházat álmodott meg újonan megnyílt győri üzlete mellé. A weboldal sajátossága, hogy a rengeteg top kategóriás márkákat megjelentető uj site-jat összekötöttük a Merlin vállalatirányító rendszerükkel, ezáltal a termékek és weboldal kezelése nem plusz feladat a cég mindennapi létezésében. Órára pontos készletnyilvántartás, aktuális akciók, bő termékleírás, mindez Merlinből való automatikus importálással elérhető a webáruházban.
A weboldal ezek mellett aktuális látogatottsági, és forgalmi statisztikákkal bővítve egy komplex szolgáltatást nyújt a kiskereskedelmi piacon.

Kisállateledel és felszerelés webáruházat készítettünk

Referencia webáruház.
A Pacsizoo Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság részére készítettünk egy kisállateledelt és felszerelést forgalmazó webáruházat. Miután elkészítettük a webáruház - az ügyfél elképzelése szerinti – teljesen személyre szabott egyedi design-ját, alkalmassá tettük a termékek tömeges importálására. Összekötöttük az Árukereső rendszerével és a Megbízható Bolt programjával is. Integráltuk a Skype-ot, hogy a vásárlók és érdeklődők személyesen és gyorsan elérhessék a webáruházat, ha további információra van szükségük a termékekkel kapcsolatban.

Webáruház készítési tapasztalatok a boltok vasárnapi zárva kapcsán

Webáruház készítési tapasztalatok a boltok vasárnapi zárva kapcsán

2015 forgalmára vonatkozóan nagy volt a várakozás a 200 nm-nél nagyobb üzletek vasárnapi zárva tartása miatt. Az online áruházak egy része számított arra, hogy ennek következtében nő a forgalma, különösen azokat a vásárlói réteget illetően, amelyik hét közben nem ér rá vásárolni, és a szombati tumultust szeretné kikerülni. A vasárnapi forgalomnövekedésnek azonban a jogszabályi előírások némileg gátat szabtak, mert az online megrendelt termékek munkaszüneti napokon és vasárnap nem szállíthatóak ki.

Autó navigációs és multimédia webáruház készítése

Referencia webáruház.
Exkluzív sötét színvilág, tömeges termék importálás, együttműködés az árukeresp rendszerével, a Megbítható Bolt rendszer tagja.

Az Uni-Win Kft. részére készítettünk webáruházat autohifi és multimédiás termékek forgalmazására. Főleg a ma már az egyre divatosabb Multimédiás-navigációs eszközök, de normál autórádiók is megtalálhatók az az autosnavi.hu webáruház kínálatában. A termékek nagy száma miatt a feltöltésük tömegesen történt és a készleteik és áraik frissítése is tömegesen történik. Az oldal design-jában is maximálisan alkalmazkodtunk a cég arculatához. Ügyfelünk kérésére összekötöttük az árukereső rendszerével és benevezett az „Ország boltja„ versenybe is. Egyedülálló szolgáltatásuk, hogy nem csak értékesítéssel foglalkoznak, de igény estén, az Ország egész területén vállalják a megrendelt termék szakszerű beépítését.

Megtekinthető: http://www.autosnavi.hu/

Webáruház bérlési / készítési és üzemeltetési esettanulmány: Jázmin Babaruha

Webáruház bérlés esettanulmány

Avagy hogyan használja okosan webáruházát a Jázmin Babaruha? Hogyan növelte többszörösére üzlete forgalmát? Milyen fontos dolgokat érdemes megemlíteni, amelyek egy sikeres webáruházhoz szükségesek?

Készíttessünk, vagy béreljünk mobilbarát webáruházat! De mit jelent ez?

Mobilbarát webáruház bérlés

A Google 2014 végén bevezette a „mobilbarát” címkét azokra a weboldalakra, webáruházakra, amik megfelelnek a mobilon való megjelenés kritériumainak. De mit jelent ez? Az alábbi cikkben összeszedtük a legfontsabb tudnivalókat. Az Ön webáruháza már mobilbarát?

Könyv webáruház készítése: Könyvböngészde

Referencia webáruház.
Az Óbudán működő Könyvböngészde – könyvek vételével és eladásával foglalkozó antikvárium – megrendelésére készítettük ezt az egyedi, elegáns megjelenésű bordó színvilágú webáruházat.

Kész webáruház bérlés vagy inkább kész webáruház szoftver?

A kész webáruház bérlés során már egy teljesen kész rendszert használhatsz, bármilyen szoftver telepítése nélkül. Ez azért valósulhat meg, mert a szoftver a szolgáltató tárhelyéről fut, avagy neked nem kell külön tárhelyet bérelned, arra plusz költened. A webáruház bérlés esetében így a szoftverhez és annak forrásához persze nem férhetsz hozzá.

Miért érdemes webáruházat is üzemeltetni - a hagyományos üzlet, bolt mellett

Egy kiegészítő webáruház nem más, mint egy új értékesítési csatorna, amely a vásárlók szélesebb körének elérését teszi lehetővé. Az alábbiakban áttekintünk néhány érvet, mely egy ilyen webáruház üzemeltetése mellett szól.

Jázmin Babaruha webáruház

Referencia webáruház.
Gyermekruhákat forgalmazó Jázmin babaruha webshop üzemeltetője a webáruház bérlési formát választotta. A forgalmazott termékek megjelenítésénél elsősorban a márkák - a gyerekek által leginkább kedvelt mesefigurák: a Hupikék törpikéktől a népszerű Disney figurákig - kiemelése volt az elsődleges. Ügyfelünk kérésére a főoldali diasoron szezonálisan változtatjuk a megjelenített ruhácskákat. Érdekesség még a Képgaléria, ahová a vásárlók kérésére - természetesen az új ruhában - a gyerekeikről készült fotók kerülnek fel.

Divat, ruha webáruház készítése: Mona Paris

Referencia webáruház.
A Mona Paris cég 10 év után döntött úgy, hogy a már jól bejáratott – a legújabb magyar, olasz, francia divatáruk és divat-kiegészítőket forgalmazó - üzletük mellett webáruház bérlésével is elérhetővé teszik főképp az ifjabb korosztály által kedvelt termékeiket. Az elképzelésük szerint különleges, egyéni színvilágú design-t készíttettünk, egy úgynevezett lapozós slideshow beépítésével. Ide mindig a szerkesztő által kiválasztott termékek fotói kerülnek, majd az egyes dia fotójára kattintva a vásárló közvetlenül eléri és keresgélés nélkül az őt érdeklő terméket és máris a kosárba teheti.

Oldalak

Subscribe to RSS - Webáruház bérlés
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40