Ugrás a tartalomra

Statisztika

Egy webáruház készítése hogyan növelhetné meglévő boltunk forgalmát és kit bízzunk meg vele?

Webáruház készítése komoly és fontos lépés a boltjának digitalizálásában. Amikor eldönti, hogy szeretne egy webáruházat létrehozni, fontos, hogy gondosan megfontolja, kit bíz meg vele. A webáruház készítése összetett folyamat és jó döntés hozni a megfelelő vállalkozást vagy szakembert a projekthez.

 

Hogyan érj el konverziót a webáruház vásárlói érzéseire hatva

A modern marketing egyik nagyon jól működő módszere, amikor a vásárlók érzéseire hatsz, és ezáltal érsz el konverziót. Ennek egyik speciális ága a kimaradásból való félelem felhasználása, ennél az emberek attól tartanak, hogy kimaradnak egy jó vételből, és ezzel lehet őket a vásárlás irányába terelni. Természetesen ez a módszer nagyon sok visszaélésre is lehetőséget adhat, de ha te hosszabb ideig a webáruházad működtetéséből szeretnél élni, akkor egyáltalán nem ajánlott átverésekkel foglalkoznod. Annál inkább érdemes becsületes módon hatnod a vásárlók érzéseire, hiszen ez növeli a konverziód és hosszú távon is sikeressé teheti a vállalkozásod.

Hogyan szerezz visszatérő ügyfeleket a webáruházad számára?

Az új ügyfelek megszerzése nagyon fontos, de egyetlen vállalkozás sem lehet sikeres a visszatérő ügyfelek nélkül. Különösen igaz ez a webáruházak számára, ahol a kutatások alapján az ügyfélmegtartás 5%-os javulásával akár 25-50%-kal is nőhet a profit. Ráadásul, egyetlen új ügyfél megszerzése ötször többe kerül, mint megtartani egy régit.
Ebben a blogbejegyzésben olyan tippeket nézünk meg, melyek segítségével te is visszatérő ügyfeleket szerezhetsz a webshopod számára.

Mitől lesz sikeres egy webáruház?

A webáruház elkészítése és a termékek feltöltése csak egy a sok fontos feladat közül, ha az online marketing világában szeretnénk tevékenykedni. Nem dőlhetünk kényelmesen hátra a karosszékben, hiszen a vásárlók nem fogják maguktól megtalálni a webáruházat, ha nem reklámozzuk eléggé. Számos módszert választhatunk a webáruházunk népszerűségének növelésére.
Feliratkozás a következőre: Statisztika