Fel!

Rólunk mondták...

Nagyon meg vagyunk elégedve, a webshop tökéletesen működik minden igényünket kielégíti, az elkészítés is gyors volt! Minden felmerülő kérdésünkre és igenyünkre odafigyeltek az elkészítés során! Csak ajánlani tudom mindenkinek, precíz, pontos, megbízható programozót keres akkor megtalálta!

Bartók Krisztián
west-tel.hu
 

 

Ma már nagyon nagy és értékes szó az Internet világában a TISZTESSÉG és BECSÜLET.Én ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a Mini bolt webáruházkészítő rendszer munkatársait.
Egy olyan webáruházat akartam készítetni velük,ami egy az egyben bukás lett volna. Amint a cég vezetöjének elmeséltem álmaim boltját,ö figyelmesen,és értelmesen elmagyarázta,hogy ez a cég amit én akarok,nagyon gyorsan becsödölne.Attól függetlenül,hogy  egy nagy összeget veszítettek rajtam,mégis az én érdekeimet nézték,és nem a saját hasznukat. Nagyon hállás vagyok a cégnek,és mindenkinek szívböl ajánlom,aki weboldalt akar csináltatni.Nagyon korekt és becsületes cég,aki nemcsak a saját érdekeit nézi,hanem a mi jövönket is a szivén hordja.
Csak így tovább Mini bolt !!  Kívánom,hogy minden jövöbeli cégtulajdonos melletetek döntsön !!

Schwer Verona
 

 

A legfontosabb számomra, hogy nem értek a weblap szerkesztéshez és ezt elfogadták. Érthető, "emberi" nyelven kommunikáló céggel volt dolgom és ezt ezúton is köszönöm ezt a MiniBolt minden dolgozójának. Kényelmes, egyszerű, de mégis profi egyedi kezelőfelületet hoztak létre a honlapunk számára.

Folyamatos ötletek és újításokkal nyerte el a www.hotelkupon.net a végleges formáját, ami átlátható, letisztult és jó értékesítési felülettel lett kialakítva. Fontos, hogy az ár-érték aránya kiváló így azok a szolgáltatások amik idáig súlyos százezrekbe kerültek azok itt könnyebben elérhetőek. A megbeszélt határidőket fixen tartják és az árak menet közben sem változnak. Ha még egyszer weblapot vagy utazási portált készíttetnék csak az MiniBoltot bíznám meg!

 

Chester Outlet Kft.,
www.Hotelkupon.net

Kedves Mindenki,

A XXI. Században talán már mindenki tudja, hogy egy honlap létkérdés egy jól üzemelő vállalkozásnak! Pláne egy jól megszerkesztett honlap, ami a céljainkat, küldetésünket, személyiségünket tükrözi ! Én aztán pláne tudom, hogy a honlapkészítés nem egyszerű dolog! Mire elmagyaráznám / elmagyaráztam , mit is szeretnék, már rég belefáradtam, és soha nem az volt az eredmény, amit szerettem volna. Ráadásul, utazási iroda lévén, ha egy új programot szerettem volna feltölteni, vagy új szolgáltatást reklámozni, napokig kellett rimánkodnom hogy feltöltésre kerüljön! 

Akkor kaptam egy kósza e-mailt egy szolgáltatótól, aki CSODÁT ígért! De nyugodtan kimondom, Ő nem egy szolgáltató, hanem A SZOLGÁLTATÓ. Azok a dolgok, amiket a honlapján, bemutatkozásként ír, egyáltalán nem a kamu reklámszöveg, szóról szóra igaz, mert:
1. Bár nehéz ügyfél vagyok, elismerem, mosolyogva teljesíti a legelrugaszkodottabb ötleteimet is.
2. Az azonnal, vagy a sürgős ismerős a szótárában, másokkal ellentétben, és azonnal, azaz emberi léptékkel mérve záros határidőn belül kész ( értem ezalatt az elrugaszkodott kérések teljesítését is ! )
3. Az ár, amivel dolgozik, több mint korrekt!
4. Olyan újításokat, ötleteket hoz, amelyekre esetleg nem terjed ki a figyelmem.
5. Olyan dolgokat is kivitelez, ami nem tartozik szorosan a honlap működéséhez, legyen szó film-feltöltésről a youtube-ra, vagy teljesen más, a profilba nem vágó dologról.
6. Maga a szerkesztőfelület nagyon barátságos, ügyfélbarát, bárkinek meleg szívvel ajánlom, akinek annyi tapasztalata van csak számítógép terén, hogy épp csak be tudja kapcsolni, esetleg egy böngészőt meg tud nyitni... 
7. És amikor kész a honlap, az maga a CSODA!
8. A teljesség igénye nélkül, köszönet : NEKI !
Bárki, akinek nem oszlattam el a dilemmáját, vagy kérdése van , írjon/kérdezzen bátran! Elmesélem majd az előző tapasztalataimat is! 

Krisztián Gabriella,
Channenge Travel Utazási Iroda
challengetravel.ro

 

Sokat csalódtam, mire erre a honlapra tévedtem. Én ugyanis nem értek ehhez - ha értenék, gondolom ebből élnék. A negyedik a ráadás - gondoltam, miután már 3 szolgáltatónál pórul jártam (elkészült, de nem annyiért, vagy el sem készült nem annyiért, vagy csak egyszerűen eltűntek a félkész honlapot maguk mögött hagyva...) 

A cég korrekt árával és gyors munkájával fogott meg. A rendszer adta kereteken belül nagyon rugalmasan és kreatívan segített kitalálni az új oldalunkat - szokjuk még egymást (a honlap struktúrája és mi), de SZÉP, MŰKÖDIK és KÖNNYEN KEZELHETŐ.
A partnereinktől abszolút csak dícséretet hallottunk (megkerestek, és tárgyalás közben mellesleg megemlítették, hogy "gyönyörű az oldaluk") - mi kell ennél több?


dr. Nagy Ágnes,
Csodacsalád Egyesület
csodacsalad.hu

Rendszeresen dolgozom szamítógépen, de nem értek hozzá. Már sokszor elhatároztam, hogy csináltatok egy oldalt, de mindíg elakadtam ott, hogy külső segítseget kell igénybe vennem, ha bármit módosítani szeretnék. Hiába van szakember ismerősöm, a fiam is ért hozzá, de mire az anyag a gépre kerül, már mást szeretnék rá feltenni.

Egyszer csak kaptam egy mailt, hogy ingyenes, sajat magam által EGYSZERŰEN szerkeszthető, módosítható, atalakítható, stb. nagyon megtetszett, még aznap este kipróbáltam. Nem állítom, hogy mindenre egyből rátaláltam, de lassanként fejlődtem. Ha megakadtam írtam a megadott mailra, es hamarosan megkaptam a valaszt.
Most sem értek a szamítógéphez, de mégis örömmel tölt el, hogy bárhol, bármikor hozzáférek az oldalamhoz, sőt módosítani is tudok rajta. Gratulálok az ötlethez, ajanlom minden „magamfajtának“.
Munkájukhoz további sok sikert kívanok!

 

Kovács Jenő
 

Mindig is támogattam a fiatal tehetségeket, akik kreatívan álltak a web világához, és forradalmi újításokat hoztak létre, amivel sikeres karriert is tudtak építeni, emellett pedig értékes szolgáltatást nyújtani a megfelelő célközönségnek. Ezért is dolgozom szívesen együtt Norbival, mert az általa kínált webshopok egy valóban profi rendszeren alapulnak, és emellett több olyan érdekeltségei is vannak, amiben maximálisan partner tud lenni. Ez a maximalizmus pedig egészen meggyőző tud lenni ahhoz, hogy Norbit egyenrangú partnernek tekintsem.

 

Nagy Béla,
seo101.hu

Szeretném megelégedettségemet kifejezni az Önök által üzemeltetett honlapommal kapcsolatban. Azért mert ilyen egyszerüen és gyorsan még sosem tudtam kommunikálni az üzletfeleimmel, vevőkörömmel. Csak leűlök a gép elé , begépelem az aktuális információkat ,és a vevőim naprol-napra megtudhatnak minden újdonságot aktualítást ami a cégünknél történik. Volt már nekünk honlapunk de sajnos abba mi nem nyúlhattunk bele csak a rendszergazda.Elképzelésünket ugyan elmagyaráztuk a honlap szerkesztőnek ,de mindenkinek az agya másképp müködik és a képzeletemet úgysem tudom átadni senkinek 100%-an. A másik hátráltatója az volt hogy vagy nem ért rá, vagy én nem értem rá leírni és elküldeni a változtatásokat és ez így ment heteken keresztül mire belefáredtam az egészbe. Aztán kaptam ezt az ajánlatot hogy én magam szerkeszthetem bárhonnan és bármikor. Mondanom sem kell azonnal rákattintottam a forrásra mert nem tudtam elképzelni hogy ezt meg lehet valósítani.

Miután végig olvastam a teendőket ,kezdett kivilágosodni hogy ez igen egyszerü. Akadtak ugyan kisebb problémáim a szerkestésnél mert még ilyet sosem csináltam,de ez is istenien meg van oldva hiszen felhívtam az üzemeltetőt , és mindenben készségesen segített ahol elakadtam.
Mostmár mondhatom hogy van egy honlapom amiért csak én felelek és úgy néz ki ahogy én akarom és úgy változtatom ahogy és amikor én akarom.

Jakab István
MaxMix 

Az oldallal e-mail megkeresés útján találkoztam, tetszett a nem tolakodó megkeresés! Majd a gyors kapcsolatfelvételt követően korrekt, megbízható, gyors partnerre leltem ebben a kiszámíthatatlan és bizonytalan világban. Folyamatos segítségnyújtást és informatikai támogatást kapott cégünk az oldal létrehozásában.

Reméljük hosszú és sikeres együttműködésünk lesz a jövőben!

Perkons Kft.

Mégegyszer köszönöm a segítségét, amit honlapunk a www.rottar.hu újra megnyitásánál nyújtott. Már éppen S.O.S . jelekkel akartam számítógéppel foglalkozó fiaimat riadóztatni, akik még a japánokat is tanítják és különböző filmekhez, így a Titanic - hoz készítettek trükköket. Hogy milyen vírussal blokkolták a honlapunkat azt sosem fogom megtudni, de éppen elég kárt okoztak vele.

Ez egy Nemzetközi Tengerész Alapítvány honlapja, a kuratórium édesapám nevét javasolta. Rottár Iván, tengerészkapitány nevét jelölte meg benne, aki az első Magyar Tengerésztisztek Egyesület elnöke volt. Az hogy székely származású és ifj .Horthy Miklóssal együtt nagyon szerették volna "kiugratni" ezt a szerencsétlen országot a 2.-ik világháborúból az egy más téma. Mondhatnám történelem -amit a győztesek kicsit átírtak (zavarukban). Sajnos a tengerjáróinkat "privatizálták": ugyanilyen a zavaros vízben - így a magyar tengerészeket a létminimum és a kétségbeesés,gyakran a halál torkába hajszolták.

Szerencsére, az Ön által villámgyorsan feléledt honlapon: angol és német nyelven is fel tudjuk venni a kapcsolatot a Világ nagy tengerész szakszervezeteivel. Bárkivel, aki segítségre szorul, vagy ötlete van, netán pénze -amivel persze évente el kell számolni. Vannak sikereink Afrika szegényei támogatásánál, ártatlanul börtönbe hurcoltaknál. A hajléktalanok sorsa,a kórházba kerültek, a temetések, már néha meghaladják erőnket -de még bírjuk.
Legbüszkébbek most Méder Áron-ra vagyunk -aki lassan megkerüli a Földet, műholdas rádiósaink védőszárnyai alatt immáron 3.-ik éve.
Honlapja a www.meder.hu és édesapján keresztül tudjuk anyagilag is támogatni. Ebben az a szenzációs, hogy amíg az emberek jó része fosztogat: Áron: Quiness recordot döntve a legkisebb hajóval átvitorlázott a Panama csatornán- és az Ádeni -öböl kalózait kikerülte.
Szerencsére számítógépes rendszerünk -négy bejövő e-mail címmel, azonnal átáll orosz és japán nyelvre, és vírust sem kaptunk. Viszont egyre több baráti kapcsolatnál fedezem fel : ahogy a gépük jelzi az E-mailünket? automatikusan kiírja hogy köszönettel megkapták -és ha sürgős a kapcsolat : megad két mobil számot. Jó ötletnek tartom ... Azon már túl vagyunk, hogy a számítógépesek egy része "cinkelt lapokkal" játszik és tagjaink jelzik hogy mekkora összegeket nyertek lottón, holott nem is játszottak -hányszor hívnak fel, hogy fizessünk különböző cégeknek, mert üzemeltetik a honlapot...
Elég nekünk egy olyan Cég, amit Maguk üzemeltetnek, amelyik megbízható- és profi a szakmában - Vezetésünk nem ért a számítógépes munkához, mert ez egy nemzetközi segély alapítvány, ami jól működik, amikor nem akadályozzák maffia módszerekkel, és kéretlen reklámszövegek tömegével...
További sikereket kívánok munkájukhoz.

Rajkai Péter,elnök h., rottar.hu

Oldalak

© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40