Fel!

Referenciák

Az alábbi oldalon megtekintheti webáruház és honlap készítési referenciáinkat. Keressen minket a 0620/2344240-es számon, ha bármilyen kérdése lenne!

West-tel.hu mobiltelefon és elektronikai webáruház készítés rengeteg extrával

Referencia webáruház, mely mindent igényt kielégít, sok egyedi és hasznos fejlesztéssel, import és export lehetőségekkel és a felhasználást egyszerűsítő megoldásokkal.
- Több mint 40 000 termék egyidejű kezelése - ez eredeti gyorsaság megőrzése mellett.
- Reszponzív,mobilbarát, egyszerű és letisztult megjelenés.
- Több árösszehasonlító oldal való kommunikáció.
- Teljesen automatizált, több forrásból való teljes termék és adatimport, automata jutalék és árrés számítással.
- Beépített on-line chat, webes, desktop.és mobiltelefonos alkalmazással
- Egyedi, napi árazó modul - a termékek gyors és egyszerű mindennapi ármódosításához.

Babiez.hu - egyedi baba webáruház elkészült

Referencia webáruház.
Egy nemzetközi, babatermékeket forgalmazó cég, az ags92 kft kérésére készült az alábbi webshop. A cég kiskereskedelmi tevékenységét ellátó „babiez webáruháza“ teljesen új design-al a megrendelő elképzelése szerint készült. A nemzetközi babamárkákat forgalmazó cég egy teljesen letisztult, minimalistán elegáns stílusú webáruházat álmodott meg újonan megnyílt győri üzlete mellé. A weboldal sajátossága, hogy a rengeteg top kategóriás márkákat megjelentető uj site-jat összekötöttük a Merlin vállalatirányító rendszerükkel, ezáltal a termékek és weboldal kezelése nem plusz feladat a cég mindennapi létezésében. Órára pontos készletnyilvántartás, aktuális akciók, bő termékleírás, mindez Merlinből való automatikus importálással elérhető a webáruházban.
A weboldal ezek mellett aktuális látogatottsági, és forgalmi statisztikákkal bővítve egy komplex szolgáltatást nyújt a kiskereskedelmi piacon.

Kisállateledel és felszerelés webáruházat készítettünk

Referencia webáruház.
A Pacsizoo Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság részére készítettünk egy kisállateledelt és felszerelést forgalmazó webáruházat. Miután elkészítettük a webáruház - az ügyfél elképzelése szerinti – teljesen személyre szabott egyedi design-ját, alkalmassá tettük a termékek tömeges importálására. Összekötöttük az Árukereső rendszerével és a Megbízható Bolt programjával is. Integráltuk a Skype-ot, hogy a vásárlók és érdeklődők személyesen és gyorsan elérhessék a webáruházat, ha további információra van szükségük a termékekkel kapcsolatban.

Autó navigációs és multimédia webáruház készítése

Referencia webáruház.
Exkluzív sötét színvilág, tömeges termék importálás, együttműködés az árukeresp rendszerével, a Megbítható Bolt rendszer tagja.

Az Uni-Win Kft. részére készítettünk webáruházat autohifi és multimédiás termékek forgalmazására. Főleg a ma már az egyre divatosabb Multimédiás-navigációs eszközök, de normál autórádiók is megtalálhatók az az autosnavi.hu webáruház kínálatában. A termékek nagy száma miatt a feltöltésük tömegesen történt és a készleteik és áraik frissítése is tömegesen történik. Az oldal design-jában is maximálisan alkalmazkodtunk a cég arculatához. Ügyfelünk kérésére összekötöttük az árukereső rendszerével és benevezett az „Ország boltja„ versenybe is. Egyedülálló szolgáltatásuk, hogy nem csak értékesítéssel foglalkoznak, de igény estén, az Ország egész területén vállalják a megrendelt termék szakszerű beépítését.

Megtekinthető: http://www.autosnavi.hu/

Könyv webáruház készítése: Könyvböngészde

Referencia webáruház.
Az Óbudán működő Könyvböngészde – könyvek vételével és eladásával foglalkozó antikvárium – megrendelésére készítettük ezt az egyedi, elegáns megjelenésű bordó színvilágú webáruházat.

Papperi Molett divat webshop

Referencia webáruház.
Az oldal üzemeltetője Fürjesné Papp Erika, 20 éve készít saját tervezésű ruhákat, ebből az utolsó 8 évben a molett divattal foglalkozik. A tervezés során nagy hangsúlyt fektet arra, hogy divatosan fiatalossá és előnyös megjelenésűvé tegye a molett hölgyeket, akiknek a ruhák széles választéka mellett igényes kiegészítőket is kínál. Olyan webáruház készítésére kérte fel cégünket, ami harmonizál a már évek óta működő üzletének és weboldalának megjelenésével, illetve a már jól bejáratott brandjével a Papperi márkával, sőt még erősíti azt. Valamint egy-egy akció során egységesen minden termékre vonatkozóan beállítható legyen időlegesen az árváltozás.

Ica kézimunka webshop készítés

Referencia webáruház.
Sedivy Attiláné Ica 1985 óta kézimunka készítő vállalkozó, különleges hímzett-, riselt- és előnyomott termékei piaca bővítése céljából bízott meg minket webáruház készítéssel. Itt nem csak a vonzó „külalak”, de a jól struktúrált termékkatalógus és a kategóriák képi megjelenítése valamint a kategória szűrés is nagyon fontos volt a feltöltött termékek nem kis mennyisége és változatossága miatt.

Ajándéktárgy webáruház készítés: csúcsajándék

Referencia webáruház.
A Flashrider Kft. megbízására készítettük el ezt a különleges ajándéktárgyakat forgalmazó webáruházat. Természetes alapanyagú – üveg, fa, fém – főként konyhai eszközöket kíván eljuttatni vásárlóihoz. Komoly és elegáns üvegpoharakon, ital szetteken, palackokon és egyéb hasznos főleg az étkezést kiegészítő tárgyakon kívül vicces és érdekes ajándéktárgyak is szerepelnek a termékválasztékban. Az oldal design-jának is ezt a természetességet, egyszerűséget kellett tükröznie. Így egy nagyon letisztult felületű mégis elegáns oldalt készítettünk, amelynek a fejlécében az oldal bohókás színes betűkből összerakott „Csúcsajándék” címe azért jelzi a vásárlónak, hogy itt a hasznosságon kívül vicces, érdekes, kedves ajándékra is találhat.

Jázmin Babaruha webáruház

Referencia webáruház.
Gyermekruhákat forgalmazó Jázmin babaruha webshop üzemeltetője a webáruház bérlési formát választotta. A forgalmazott termékek megjelenítésénél elsősorban a márkák - a gyerekek által leginkább kedvelt mesefigurák: a Hupikék törpikéktől a népszerű Disney figurákig - kiemelése volt az elsődleges. Ügyfelünk kérésére a főoldali diasoron szezonálisan változtatjuk a megjelenített ruhácskákat. Érdekesség még a Képgaléria, ahová a vásárlók kérésére - természetesen az új ruhában - a gyerekeikről készült fotók kerülnek fel.

Challenge Travel utazás értékesítő weboldal

Referencia utazás foglaló rendszer.

A magyar és román nyelven elérhető portálon utazásokat foglalhatunk le és értékelhetünk.

Divat, ruha webáruház készítése: Mona Paris

Referencia webáruház.
A Mona Paris cég 10 év után döntött úgy, hogy a már jól bejáratott – a legújabb magyar, olasz, francia divatáruk és divat-kiegészítőket forgalmazó - üzletük mellett webáruház bérlésével is elérhetővé teszik főképp az ifjabb korosztály által kedvelt termékeiket. Az elképzelésük szerint különleges, egyéni színvilágú design-t készíttettünk, egy úgynevezett lapozós slideshow beépítésével. Ide mindig a szerkesztő által kiválasztott termékek fotói kerülnek, majd az egyes dia fotójára kattintva a vásárló közvetlenül eléri és keresgélés nélkül az őt érdeklő terméket és máris a kosárba teheti.

VitalHerb: étrend-kiegészítő webáruház elkészült

Referencia webáruház.

A Vital Hungary Kft. több mint 10 éve étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával foglalkozó cég, akik kifejezetten a magyar fogyasztók táplálkozási szokásait szem előtt tartva forgalmaznak, csomagolnak, külföldön készült termékeket, amiket így kedvezőbb áron tudnak értékesíteni.

Céges Családi Napközik portálrendszerének fejlesztése

Referencia oldal.

Magyarország első számú céges családi napközi információs oldala programokkal, rendezvényekkel és tanfolyamokkal. Letisztult design, automatikus komminukáció a Google és a Facebook rendszerekkel.

Pasarét Beauty szépségszalon tartalomkezelő rendszere

Referencia oldal.

Tartalomkezelő rendszer a Budapest 2. kerületében, Pasaréten található szépségszalon részére.

Oldalak

Subscribe to RSS - Referenciák
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40