Fel!

Pénzforgalom

Miért, mikor használható és miért előnyös a PayPal?

Ma már egyre több és több webáruház fogad el PayPal-es fizetési lehetőséget. Ha még Te sem vagy tisztában ennek a fizetési módnak az előnyeivel, vagy nem ismered egyszerűen magát a folyamatot, akkor most minden kérdésedre választ kapsz. Akkor is érdemes tisztában lenned a PayPal-el, ha webáruház készítés miatt érdekel, szeretnéd betenni a fizetési lehetőségek közé, de akkor is ha, mint felhasználó, szeretnél csatlakozni a rendszerhez.

Amit a PayPalról érdemes tudni...

Paypal használata nagyon egyszerű, olyan mint egy online bankszámla, 5 perc alatt létre lehet  hozni egy fiókot, nem kerül pénzbe,  nincs számlavezetési díj sem!

A PayPal alkalmazásában az ügyfeleknek elég csak egyszer összekapacsolniuk a kártyájukat a PayPal számlájukkal, majd egyszerű bejelentkezés után a  PayPal Wallet-be, intézhetik  a fizetést.

Az internetes vásárlásokat a PayPal felhasználói név és jelszó megadása után lehet elvégezni, vagyis a bizalmas bankkártya és számlaadatokat nem kell minden online vásárláskor megadni.

Kis összefoglaló a bankkártyás fizetési mód beépítési lehetőségeiről egy webáruházban

Ha egy webáruházat üzemeltető kereskedő az átutalás és a készpénzfizetés mellett a bankkártyás fizetési módot is fel akarja ajánlani vásárlóinak, akkor három lehetőség közül választhat:
1. szerződést köt egy bankkal
2. szerződést köt egy online fizetés lebonyolítására szakosodott céggel,
3. nyit egy PayPal Premier/üzleti számlát - a következő feltételekkel és kondíciókkal:

Milyen előnnyel jár, ha az ügyfél átutalással fizet?

Már működik a bankok egy napon belüli átutalási rendszere, ami egy webáruház esetében nem kis előnnyel jár. Pl. ha egy ügyfél átutalással teljesíti a fizetést, akkor az még a tárgynapon teljesül és a rendelést is még aznap lehet realizálni.

Subscribe to RSS - Pénzforgalom
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40