Ugrás a tartalomra

Linképítés, keresőoptimalizálás PR cikkekkel:
Kerülj a Google találati listájának elejére!

Jeleníts meg cikkeket weboldalainkon, melyek a Te oldaladat reklámozzák!
Előzd meg a konkurenciádat!

Válogass Magyarolszág egyik legnagyobb,

több mint 200 oldalt tartalmazó

PR portál adatbázisából

akár 2000 Ft-tól

Válogass Magyarország egyik legnagyobb PR cikk oldal gyűjteményéből: több mint 200 blog és híroldalunkból biztos megtalálod a saját igényednek és pénztárcádnak valót: Egy cikk elhelyezésére már 2000 Ft-tól van lehetőség, de ha a prémium, erős portálokon szeretnél megjelenni, akkor DA45 (=Domain Authority, az oldal erősségét jelző mérőszám) erősségű portálokat is tudunk neked biztosítani.

Hogyan működik ez a módszer?A Google az organikus (fizetett hirdetéseken kívüli) találati listát a rajta szereplő oldalak erőssége szerint rangsorolja, rendezi. Minél erősebb az oldalad, annál előrébb kerülsz egy kulcsszóval a találati listán.

Az, hogy milyen erős az oldalad, az sok mindentől függ. Az egyik ilyen, talán legfontosabb elem, hogy hány, és milyen erős viszont link mutat az oldaladra, milyen környezetből.

 

Hogyan lehetnek neked is minőségi viszontlinkjeid

és

hogyan kerülhetsz a találati lista elejére?

Minőségi viszont linkek nélkül ma már szinte lehetetlen előkelő pozícióba kerülni a találati listán.

Mi lehetőséget biztosítunk neked, hogy megjeleníts egy általad (vagy általunk) megírt cikket weboldalainkon, melybe elhelyezheted saját hivatkozásodat, ezzel erős viszont linket szerezve weboldaladnak.

Ha téged is érdekel ez a linképítési módszer,

Akkor bővebb információt a +36 20 234 42 40 -es telefonszámon, az info@minibolt.hu email címen, illetve az alábbi űrlap kitöltésével tudunk adni.