Ugrás a tartalomra

Miért, mikor használható és miért előnyös a PayPal?

Miért, mikor használható és miért előnyös a PayPal?

Ma már egyre több és több webáruház fogad el PayPal-es fizetési lehetőséget. Ha még Te sem vagy tisztában ennek a fizetési módnak az előnyeivel, vagy nem ismered egyszerűen magát a folyamatot, akkor most néhány kérdésedre választ kapsz. Akkor is érdemes tisztában lenned a PayPal-el, ha webáruház készítés miatt érdekel, szeretnéd betenni a fizetési lehetőségek közé, de akkor is ha, mint felhasználó, szeretnél csatlakozni a rendszerhez.

A PayPal szolgáltatás teljesen ingyenes mindenki számára. Hivatalos weboldalán bárki regisztrálhat, hiszen ehhez csupán egy e-mail cím, néhány adat és a bankkártya száma szükséges. Az egész rendszer lényege tulajdonképpen az, hogy általa nem kell kiadni a számla számunkat webáruházaknak, vagy azoknak akiknek valamiért pénzt kell utalnunk vagy fogadnunk. A PayPal-es fizetést biztosító webáruházaknál csak ki kell választani ezt a fizetési módot, majd a be kell jelentkezned a regisztrációnál megadott e-mail címmel és jelszóval és már fizethetsz is!

Negatív előítéleteknek itt nincs helye, a PayPal senkit sem vert még át és nem is fog átverni, hiszen jelenleg is 100 milliós nagyságrendű felhasználói számot tudhat magáénak, ennyi ember pedig már csak nem tévedhet. Persze nem csak fizetni lehet a segítségével. A rendszeren belül a felhasználók egymás közt is könnyedén utalgathatnak pénzt, akár külföldre is, így pedig ki lehet játszani a bankok pénzkezelési költségeit, mivel a pénz küldés a PayPal-en belül ingyenes. Csak az adott személy e-mail címére van szükség és máris mehet is a pénz, ami pár másodperc alatt meg is érkezik!

A webáruház készítése során, - amennyiben szeretnéd ezt a kártyás fizetési módot is  vásárlóid számára lehetővé tenni – lehetőség van az oldaladba a modult beépíteni és máris fizethetnek vásárlóid a PayPal-en keresztül biztonságosan, gyorsan és könnyedén!