Ugrás a tartalomra

Vélemény: Megbízható- és profi a szakmában

Mégegyszer köszönöm a segítségét, amit honlapunk a www.rottar.hu újra megnyitásánál nyújtott. Már éppen S.O.S . jelekkel akartam számítógéppel foglalkozó fiaimat riadóztatni, akik még a japánokat is tanítják és különböző filmekhez, így a Titanic - hoz készítettek trükköket. Hogy milyen vírussal blokkolták a honlapunkat azt sosem fogom megtudni, de éppen elég kárt okoztak vele.

Ez egy Nemzetközi Tengerész Alapítvány honlapja, a kuratórium édesapám nevét javasolta. Rottár Iván, tengerészkapitány nevét jelölte meg benne, aki az első Magyar Tengerésztisztek Egyesület elnöke volt. Az hogy székely származású és ifj .Horthy Miklóssal együtt nagyon szerették volna "kiugratni" ezt a szerencsétlen országot a 2.-ik világháborúból az egy más téma. Mondhatnám történelem -amit a győztesek kicsit átírtak (zavarukban). Sajnos a tengerjáróinkat "privatizálták": ugyanilyen a zavaros vízben - így a magyar tengerészeket a létminimum és a kétségbeesés,gyakran a halál torkába hajszolták.

Szerencsére, az Ön által villámgyorsan feléledt honlapon: angol és német nyelven is fel tudjuk venni a kapcsolatot a Világ nagy tengerész szakszervezeteivel. Bárkivel, aki segítségre szorul, vagy ötlete van, netán pénze -amivel persze évente el kell számolni. Vannak sikereink Afrika szegényei támogatásánál, ártatlanul börtönbe hurcoltaknál. A hajléktalanok sorsa,a kórházba kerültek, a temetések, már néha meghaladják erőnket -de még bírjuk.
Legbüszkébbek most Méder Áron-ra vagyunk -aki lassan megkerüli a Földet, műholdas rádiósaink védőszárnyai alatt immáron 3.-ik éve.
Honlapja a www.meder.hu és édesapján keresztül tudjuk anyagilag is támogatni. Ebben az a szenzációs, hogy amíg az emberek jó része fosztogat: Áron: Quiness recordot döntve a legkisebb hajóval átvitorlázott a Panama csatornán- és az Ádeni -öböl kalózait kikerülte.
Szerencsére számítógépes rendszerünk -négy bejövő e-mail címmel, azonnal átáll orosz és japán nyelvre, és vírust sem kaptunk. Viszont egyre több baráti kapcsolatnál fedezem fel : ahogy a gépük jelzi az E-mailünket? automatikusan kiírja hogy köszönettel megkapták -és ha sürgős a kapcsolat : megad két mobil számot. Jó ötletnek tartom ... Azon már túl vagyunk, hogy a számítógépesek egy része "cinkelt lapokkal" játszik és tagjaink jelzik hogy mekkora összegeket nyertek lottón, holott nem is játszottak -hányszor hívnak fel, hogy fizessünk különböző cégeknek, mert üzemeltetik a honlapot...
Elég nekünk egy olyan Cég, amit Maguk üzemeltetnek, amelyik megbízható- és profi a szakmában - Vezetésünk nem ért a számítógépes munkához, mert ez egy nemzetközi segély alapítvány, ami jól működik, amikor nem akadályozzák maffia módszerekkel, és kéretlen reklámszövegek tömegével...
További sikereket kívánok munkájukhoz.

Rajkai Péter
Elnök, rottar.hu