Ugrás a tartalomra

Vélemény: Nem egy szolgáltató, hanem A SZOLGÁLTATÓ

Kedves Mindenki,

A XXI. Században talán már mindenki tudja, hogy egy honlap létkérdés egy jól üzemelő vállalkozásnak! Pláne egy jól megszerkesztett honlap, ami a céljainkat, küldetésünket, személyiségünket tükrözi ! Én aztán pláne tudom, hogy a honlapkészítés nem egyszerű dolog! Mire elmagyaráznám / elmagyaráztam , mit is szeretnék, már rég belefáradtam, és soha nem az volt az eredmény, amit szerettem volna. Ráadásul, utazási iroda lévén, ha egy új programot szerettem volna feltölteni, vagy új szolgáltatást reklámozni, napokig kellett rimánkodnom hogy feltöltésre kerüljön! 

Akkor kaptam egy kósza e-mailt egy szolgáltatótól, aki CSODÁT ígért! De nyugodtan kimondom, Ő nem egy szolgáltató, hanem A SZOLGÁLTATÓ. Azok a dolgok, amiket a honlapján, bemutatkozásként ír, egyáltalán nem a kamu reklámszöveg, szóról szóra igaz, mert:
1. Bár nehéz ügyfél vagyok, elismerem, mosolyogva teljesíti a legelrugaszkodottabb ötleteimet is.
2. Az azonnal, vagy a sürgős ismerős a szótárában, másokkal ellentétben, és azonnal, azaz emberi léptékkel mérve záros határidőn belül kész ( értem ezalatt az elrugaszkodott kérések teljesítését is ! )
3. Az ár, amivel dolgozik, több mint korrekt!
4. Olyan újításokat, ötleteket hoz, amelyekre esetleg nem terjed ki a figyelmem.
5. Olyan dolgokat is kivitelez, ami nem tartozik szorosan a honlap működéséhez, legyen szó film-feltöltésről a youtube-ra, vagy teljesen más, a profilba nem vágó dologról.
6. Maga a szerkesztőfelület nagyon barátságos, ügyfélbarát, bárkinek meleg szívvel ajánlom, akinek annyi tapasztalata van csak számítógép terén, hogy épp csak be tudja kapcsolni, esetleg egy böngészőt meg tud nyitni... 
7. És amikor kész a honlap, az maga a CSODA!
8. A teljesség igénye nélkül, köszönet : NEKI !
Bárki, akinek nem oszlattam el a dilemmáját, vagy kérdése van , írjon/kérdezzen bátran! Elmesélem majd az előző tapasztalataimat is! 

 

Krisztián Gabriella
Channenge Travel Utazási Iroda