Ugrás a tartalomra

Vélemény: Magam szerkeszthetem bárhonnan és bármikor

Szeretném megelégedettségemet kifejezni az Önök által üzemeltetett honlapommal kapcsolatban. Azért mert ilyen egyszerüen és gyorsan még sosem tudtam kommunikálni az üzletfeleimmel, vevőkörömmel. Csak leűlök a gép elé , begépelem az aktuális információkat ,és a vevőim naprol-napra megtudhatnak minden újdonságot aktualítást ami a cégünknél történik. Volt már nekünk honlapunk de sajnos abba mi nem nyúlhattunk bele csak a rendszergazda.Elképzelésünket ugyan elmagyaráztuk a honlap szerkesztőnek ,de mindenkinek az agya másképp müködik és a képzeletemet úgysem tudom átadni senkinek 100%-an. A másik hátráltatója az volt hogy vagy nem ért rá, vagy én nem értem rá leírni és elküldeni a változtatásokat és ez így ment heteken keresztül mire belefáredtam az egészbe. Aztán kaptam ezt az ajánlatot hogy én magam szerkeszthetem bárhonnan és bármikor. Mondanom sem kell azonnal rákattintottam a forrásra mert nem tudtam elképzelni hogy ezt meg lehet valósítani.

Miután végig olvastam a teendőket ,kezdett kivilágosodni hogy ez igen egyszerü. Akadtak ugyan kisebb problémáim a szerkestésnél mert még ilyet sosem csináltam,de ez is istenien meg van oldva hiszen felhívtam az üzemeltetőt , és mindenben készségesen segített ahol elakadtam.
Mostmár mondhatom hogy van egy honlapom amiért csak én felelek és úgy néz ki ahogy én akarom és úgy változtatom ahogy és amikor én akarom.

Jakab István
MaxMix