Ugrás a tartalomra

Pick Pack Pont – alternatív futárszolgálat, ügyfelei kényelméért

Pick Pack Pont – alternatív futárszolgálat, ügyfelei kényelméért

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő egy költség és időhatékony megoldást kínál Webáruházuk ügyfelei számára, mellyel rendeléseiket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át. A szolgáltatással megszólíthatóvá válnak a lehetséges vásárlók azon csoportjai, akik bár a termékeket vonzónak találnák, de kevés a szabadidejük, vagy a klasszikus futárszolgálatok számukra esetlegesen magas árai miatt elállnak a kiszállítástól, így a vásárlástól is.
Az általunk felkínált konstrukció lényege, hogy a szolgáltatás igénybevételével vásárlóik 130 városban mintegy 400 kiszállítási pont közül maguk választhatják ki lakhelyükhöz, útvonalukhoz vagy épp munkahelyükhöz legközelebbit, ahol nyitvatartási idő alatt bármikor átvehetik a megrendelt árucikkeket.
A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről az Önök választásának megfelelően sms-ben, és vagy e-mailben küldünk értesítőt, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 nap áll rendelkezésre, egy, a vevő által választott időpontban. Alapvetően a Pick Pack Pont rendszere Webáruházuk részére egy alternatív logisztikai szolgáltatást biztosít (az előre meghatározott csomagolásban és lehetséges méretekben érkező csomagok szortírozása, szállítása, nyomon követése, átadása stb.), míg vásárlóik felé egy dinamikus – és akár anonim – átmeneti postafiókként funkcionál.
A pontok között találják az Inmedio és a Relay üzleteket –előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá az OMV, Avanti és Avia töltőállomásokat, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást.
Szolgáltatásunk esetében a feladó kötelezettsége a megfelelő csomagolás biztosítása (hullámkarton doboz, buborékos boríték, értékcikkes tasak, stb.), értve ezen, hogy a burkolat, a belső csomagolás és a lezárás a szállítás során megvédje a küldeményt a szállítással rendszerint együtt járó behatásoktól.
Küldemények feladására a súly és méretek figyelembe vételével három kategóriában van lehetőség:
1. 0 - 3 kg-ig, illetve 20 cm x 30 cm x 10 cm méretig;
2. 3 - 10 kg-ig, illetve 30 cm x 30 cm x 20 cm méretig;
3. 10 - 20 kg-ig, illetve 50 cm x 50 cm x 50 cm méretig.
Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, Általános Feltételeinkről honlapunkon (www.pickpackpont.hu/kezbesites) találhat részletes leírást, míg logisztikai szolgáltatásunk részleteiről a Szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat részletesen (www.pickpackpont.hu/csomagfeladas). Ajánlatkérését a pppajanlatkeres@lapker.hu e-mail címre várjuk. Reméljük, megtisztel minket bizalmával és a továbbiakban közösen dolgozhatunk vásárlóik kényelméért!