Ugrás a tartalomra

Webáruház készítés, webshop készítés aranyszabályok

Amikor webáruház készítés, vagy webáruház bérlés előtt állunk, érdemes megnézni az adott cég portfólióját. Kis odafigyeléssel, és ha tudjuk, mit kell figyelnünk, könnyedén eldönthetjük, jó céget választottunk e. Itt van néhány dolog, ami segíthet!

 
 1., Legyen meg minden alapvető információ

 Nagyon sok olyan tényező van, amitől a vásárló elbizonytalanodhat. Például, ha az oldalon nem találja meg az elérhetőségeket, ha a termékeknek csak kis részéről van információ, vagy ami van az hiányos, a termékek ára nem teljesen egyértelmű, például ÁFÁ-val terhelt, vagy sem. 
 Természetesen az sem tesz jót a vásárlók bizalmának és a vásárlások számának, ha a szállítási információk nincsenek megfelelően feltűntetve. Például hiányzik a szállítás módja, ára, határideje. 
 Az ilyen alapvető adatok hiánya általában azonnal oda vezet, hogy a vásárló más megoldást keres, más boltot választ, hiszen a mai rohanó világban ez sokkal egyszerűbb, mint kérdezni és megvárni a válaszokat. 

2., menjünk biztosra

 Nagyon kellemetlen helyzet, mégis van, hogy előfordul, hogy a vevő vásárolni szeretne, de egyszerűen nem jut el a termékhez. Ez viszont nem csak az oldal „navigáció” részére lehet jellemző, hanem a fizetési folyamatra is. Itt is gyakran fordul elő logikátlan felépítés. 
 Valószínűleg mindenkinek teljesen evidens hogy az ilyen problémák, rengeteg vevőt riasztanak el a vásárlástól. 
 Egy egyszerű „trükk”, ha a navigációs elemek feliratai egyértelműen mutatnak annak céljára, így nehezebben tévednek majd el a vevők és jelentősen több tényleges vásárlást érhetünk el. Lehetőleg, itt ne bonyolítsuk a dolgokat és ne is kísérletezzünk. Maradjunk az átlátható, egyszerű megoldásoknál. 

3., A megjelenés fontos, de csak egy eszköz
 Amikor webáruház készítésben, vagy webáruház bérlésben gondolkodunk, nem elég, ha annak megjelenése megfelelő, vagy akár csodálatos, sokszor ettől még a vásárlások elmaradhatnak.
 Hogy ez mitől lehetséges? Az emberek nem azt szeretik, ha kellemes megjelenésű helyen vásárolhatnak? Dehogyis nem. Csak sajnos, ritka az a helyzet, amikor a dizájn és a funkció is megfelelő. Általában, ahol a dizájn kiemelkedő, ott a funkciókra kevesebb hangsúlyt fektetnek.   
 Hogy milyen elemeket is tartalmaz a dizájn? Ide tartozik természetesen a grafika, de a szöveg, tipográfia, tördelés, szerkezet, és az általános image is.  
 A legfontosabb, amikor a megjelenést nézzük webáruház bérlése előtt, az első benyomás. Ez legyen pozitív és sugározzon profizmust, megbízhatóságot és természetesen támogassa a tényleges vásárlást. 
 


Fogadja vásárlóit hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig, a közelben lakókat és a messziről érkezőket, hogy kényelmesen nézelődhessenek és kellő mennyiségű információt gyűjtsenek a kívánt termékről anélkül, hogy bárki megzavarja őket a választásban és a döntésben. Lehetetlen? Nem az, ha igénybe veszi webáruház készítési szolgáltatásunkat!


Valósítsa meg álmait!

Nyissa meg saját webáruházát!

 

A magyar lakosság internetes vásárlóinak száma rohamosan nő (webáruház üzemeltetés, webáruház használat miatt), mára messze meghaladja a KSH által 2008-ban készített felmérése alapján közzétett 16%-ot.

Hagyja, hogy ezek az emberek az Ön internetes boltjában, webáruházában vásároljanak!
Egy webáruház látványa és felépítése ugyanannyira jelentős, mint a hagyományos üzleteké.


A minibolt.hu egy könnyen kezelhető,
biztonságos, letisztult felépítésű,
mégis korszerű webáruház rendszer.
 

webáruházkészítés folyamán vállalkozásának tevékenységét tükröző kinézet kiválasztása egyedi fejlécével lesz teljes, melyben a funkciók és lehetőségek személyre szabottan kerülnek elhelyezésre.
webáruházon belüli termékkezelés egyszerűkönnyen megtanulható. Néhány kattintással naprakészen tarthatja webáruházát.

A webáruház kínálatán bármikor módosíthat.

A termékek feltöltésének, szerkesztésének külön díja nincs,

korlátlan számú terméket/kategóriát hozzáadhat a webáruházhoz!

Webáruház készítési árainkról a "Szolgáltatások és árak" menüpontban tájékozódhat, ami az igényelt funkciók függvényében változhat. A személyre szabott árkalkuláció a webáruház elkészítése előtt megtörténik. A webáruház elkészítési és havidíja garantált ár. A szerződésben foglalt igényelt funkciókért az ott feltüntetett ár kerül mindenkor kiszámlázásra.