Ugrás a tartalomra

Webáruház készítés, webshop készítés

Fogadja vásárlóit hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig, a közelben lakókat és a messziről érkezőket, hogy kényelmesen nézelődhessenek és kellő mennyiségű információt gyűjtsenek a kívánt termékről anélkül, hogy bárki megzavarja őket a választásban és a döntésben. Lehetetlen? Nem az, ha igénybe veszi webáruház készítési szolgáltatásunkat!


Valósítsa meg álmait!

Nyissa meg saját webáruházát!

 

A magyar lakosság internetes vásárlóinak száma rohamosan nő (webáruház üzemeltetés, webáruház használat miatt), mára messze meghaladja a KSH által 2008-ban készített felmérése alapján közzétett 16%-ot.

Hagyja, hogy ezek az emberek az Ön internetes boltjában, webáruházában vásároljanak!
Egy webáruház látványa és felépítése ugyanannyira jelentős, mint a hagyományos üzleteké.


A minibolt.hu egy könnyen kezelhető,
biztonságos, letisztult felépítésű,
mégis korszerű webáruház rendszer.
 

webáruházkészítés folyamán vállalkozásának tevékenységét tükröző kinézet kiválasztása egyedi fejlécével lesz teljes, melyben a funkciók és lehetőségek személyre szabottan kerülnek elhelyezésre.
webáruházon belüli termékkezelés egyszerűkönnyen megtanulható. Néhány kattintással naprakészen tarthatja webáruházát.

A webáruház kínálatán bármikor módosíthat.

A termékek feltöltésének, szerkesztésének külön díja nincs,

korlátlan számú terméket/kategóriát hozzáadhat a webáruházhoz!

Webáruház készítési árainkról a "Szolgáltatások és árak" menüpontban tájékozódhat, ami az igényelt funkciók függvényében változhat. A személyre szabott árkalkuláció a webáruház elkészítése előtt megtörténik. A webáruház elkészítési és havidíja garantált ár. A szerződésben foglalt igényelt funkciókért az ott feltüntetett ár kerül mindenkor kiszámlázásra.