Ugrás a tartalomra

Kisállateledel és felszerelés webáruházat készítettünk

Pacsizoo kisállateledel és felszerelés webáruház

A Pacsizoo Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság részére készítettünk egy kisállateledelt és felszerelést forgalmazó webáruházat. Miután elkészítettük a webáruház - az ügyfél elképzelése szerinti – teljesen személyre szabott egyedi design-ját, alkalmassá tettük a termékek tömeges importálására. Összekötöttük az Árukereső rendszerével és a Megbízható Bolt programjával is. Integráltuk a Skype-ot,  hogy a vásárlók és érdeklődők személyesen és gyorsan elérhessék a webáruházat, ha további információra van szükségük a termékekkel kapcsolatban.

Pacsizoo állateledel és felszerelés webáruház
A Pacsizoo állateledel webáruház pillanatok alatt vált az ország egyik kedvenc webáruházává a kutya-és macskatulajdonosok körében! A Pacsizoo 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás és fő célunk a többi minőséget kínáló webáruháthoz hasonlóan az, hogy a felelős állattartás keretében megmutassuk, a prémium minőséggel történő etetés sem kerül sokba!
Közel 8.000 termék közül kedved szerint szemezgethetsz, melyek jelentős része a budapesti központi raktárból kerül országos kiszállításra. Forgalmazatott márkáink között megtalálható az Acana és a Belcando épp úgy, mint az Eukanuba.
Zsámbéki lakosokként ugyanolyan fontos számunkra a helyi és környékbeli kisállattartók népes táborának kiszolgálása is.
Szívesen várunk személyesen zsámbéki boltunkban is, ahol eledelek, konzervek, nyers húsok változatos kínálata vár, a weboldalon található felszereléseken túl pedig egyedi termékeket is megtalálhatsz nálunk!

Ha szeretne Ön is egy ilyen oldalt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!