Ugrás a tartalomra

Fürdőruha és fehérnemű divat webáruház készítés

Fürdőruha és fehérnemű divat webáruház készítés

A debreceni Stílus Divatáru – Fürdőruha bolt megrendelésére készítettük el a webáruházat, amelynek fő célja az, hogy a boltban kapható különleges fürdőruhákat és fehérneműket online is elérhetővé tegyék, a nem debreceni illetőségű hölgyek részére, bár többek között gyermekfürdőruhák és tornamezek is szerepelnek választékukban. Ami a fürdőruhákat illeti egyrészesek, bikinik, tankinik, extrakosárméretű melltartók és fürdőruhák széles választékával találkozhat a vásárló. Választást megkönnyíti a nagyon precíz mérettáblázat. És természetesen nem elhanyagolható a márkák széles skálája sem. 
Mint ismeretes egy webáruháznál a látogató megtartásának egyik legfontosabb szempontja a jó áttekinthetőség és a vonzó esztétikus profi termékképek.
A Stílus Divatáru webáruház egyik fő erénye, ami vonzóvá teszi a vásárló számára az a letisztult színvilága, ahol a profi termékképeken van a hangsúly, valamint, hogy minden fürdőruhához és fehérneműhöz részletes leírást fűznek valamint az éppen megtekintett fürdőruha milyen méretben és kosárméretben választható. 
 

Ha szeretne Ön is egy ilyen oldalt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!