Fel!

Webshop készítés

Mielőtt megbízást ad webshop készítésre, készítünk Önnek egy tesztáruházat. Így lehetősége van megismerni az általunk készített webshop adminisztrációs felületét, egy úgynevezett irányítópulton keresztül, amihez egy részletes felhasználói útmutatót is mellékelünk, hogy segítsük az eligazodást a webshop belső struktúrájában.

 • A tesztoldalt egy aldomainen érheti el, kap hozzá egy szerkesztői hozzáférést.
 • Felépíthet akár egy saját termékstruktúrát fő és alkategóriákkal.
 • Feltölthet termékeket, leírással és fotókkal.
 • Létrehozhat oldalakat és menükbe rendezheti azokat.

Bármilyen kérdése adódna tesztelés közben, ügyfélszolgálatunk e-mailben, telefonon és skype-on folyamatosan a rendelkezésére áll és készségesen segít.

Ha árajánlatunkat megfelelőnek találja, cége számára elkészítjük a webshopot.

 • Először regisztráljuk választott Domain nevét, vagy ha már rendelkezik Domain névvel segítünk átirányíttatni azt.
 • A webshop készítése során, miután megkaptunk Öntől minden a webshopjára vonatkozó elképzelését és információt, felépítjük cége webáruházát.
 • Először kialakítjuk színvilágát maximálisan alkalmazkodva elképzeléseihez, fejlécét, melybe beépítjük logóját vagy, ha még nincs logója az elképzelése alapján segítünk kialakítani, ami termékei fotóiba is bekerül bélyegként,
 • Ha kívánja, felépítjük termékstruktúráját, fő- és információs menüjét.
 • Beállítjuk a speciális tulajdonságokat, mint például: szín, méret, kiszerelés, stb., amit majd hozzárendelhet termékeihez, ha szükséges.
 • Továbbá a kapott információk alapján beállítjuk a szállítás és fizetés opcióit, és ha kívánja a készletkezelést is.
 • Kérésére a kezdőoldalra szerkesztünk egy diasort, egy úgynevezett slideshow-t az Ön által küldött fotókból.
 • Beépítjük céges Facebook oldalának felületét és Google Analytics fiókjának kódját is, amelynek segítségével figyelemmel kísérhet oldalának látogatottságát.

A webshop készítése során folyamatos konzultációval mindenben igyekszünk megfelelni elképzeléseinek. Ügyfélszolgálatunk az üzemeltetés során is költségmentesen és folyamatosan a rendelkezésére áll, és készségesen segít minden technikai és szerkesztési kérdés megoldásában. Ezen túlmenően a webshop készítése és használata során korlátlan adatforgalmat, tárhelyet, zökkenőmentes üzemelést és reklámmentes megjelenést biztosítunk.

 

Rangsorolási szempont lett az SSL tanusítvány (https protokoll) a google kereső találati listáján

ssl webáruház, webshop

Az SSL tanusítvány használata kifejezetten előnyös azok számára, akiknek szempont a google kereső találati listáján elért helyezésük, ugyanis egy ideje beépült a google algoritmusába, tehát a kereső figyelembe veszi a webáruház az SSL meglétét, és ez szempont lett a találatok rangsorolásánál.

Kisállateledel és felszerelés webáruházat készítettünk

Referencia webáruház.
A Pacsizoo Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság részére készítettünk egy kisállateledelt és felszerelést forgalmazó webáruházat. Miután elkészítettük a webáruház - az ügyfél elképzelése szerinti – teljesen személyre szabott egyedi design-ját, alkalmassá tettük a termékek tömeges importálására. Összekötöttük az Árukereső rendszerével és a Megbízható Bolt programjával is. Integráltuk a Skype-ot, hogy a vásárlók és érdeklődők személyesen és gyorsan elérhessék a webáruházat, ha további információra van szükségük a termékekkel kapcsolatban.

Mire ügyeljünk, ha magunk készítjük webáruházunk termékképeit

Természetesen, ha megengedhetjük magunknak a webáruházban kínált termékeink termékképeinek elkészítését bízzuk profi fotósra, hiszen köztudott, hogy a sikeres internetes értékesítés egyik legfontosabb eleme a jó minőségű termékfotó.
Ha mégis amellett döntünk, hogy magunk készítjük el a termékképeket a következőket tegyük:

Miért érdemes webáruházat is üzemeltetni - a hagyományos üzlet, bolt mellett

Egy kiegészítő webáruház nem más, mint egy új értékesítési csatorna, amely a vásárlók szélesebb körének elérését teszi lehetővé. Az alábbiakban áttekintünk néhány érvet, mely egy ilyen webáruház üzemeltetése mellett szól.

Autóhifi - tuning webáruház készítés

Referencia webáruház bérlési konstrukcióval.
Az AudioShop speciális autóhifi - tuning webáruház autóhifi termékek értékesítésére, forgalmazására.

Elkészült a Csinibaba Bolt, webáruház

Referencia webáruház.
A Csinibaba Bolt webáruházat ügyfelünk kérésére gyermekruhák értékesítésére hoztuk létre. Az egészen kicsiktől a kiskamasz méretig alsó és felsőruházati termékekből lehet válogatni. különlegessége, hogy a fő hangsúly a gyerekek által kedvelt márkákon van, mint például a Disney figurák.

Subscribe to RSS - Webshop készítés
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40