Fel!

Webáruház fejlesztés

Rendelkezésre állunk, ha a feladat webáruház fejlesztés: idegen nyelvek, törzsvásárlói árak,  Facebook üzenő fal beépítésével, illetve teljes körű Facebook integrációval, továbbá még számtalan, különféle programozási munkát igénylő fejlesztői feladattal, mint az alábbi referenciáink is mutatják.
Ügyfeleink kérésére többek között pl. az alábbi webshop fejlesztési munkákat végeztük el: komplex termékkereső rendszer kiépítése, termék és ár összehasonlító modul beépítése, termékek specifikus jellemzőit tartalmazó ajánlatkérő űrlapok készítése.

Rangsorolási szempont lett az SSL tanusítvány (https protokoll) a google kereső találati listáján

ssl webáruház, webshop

Az SSL tanusítvány használata kifejezetten előnyös azok számára, akiknek szempont a google kereső találati listáján elért helyezésük, ugyanis egy ideje beépült a google algoritmusába, tehát a kereső figyelembe veszi a webáruház az SSL meglétét, és ez szempont lett a találatok rangsorolásánál.

Webáruház, webshop tanácsadás ingyen

Tanácsra van szüksége új, vagy meglévő webáruházzal kapcsolatban? Hívja az ingyenes MiniBolt webáruház tanácsadó vonalat: +36-20-234-42-40.

Könyv webáruház készítése: Könyvböngészde

Referencia webáruház.
Az Óbudán működő Könyvböngészde – könyvek vételével és eladásával foglalkozó antikvárium – megrendelésére készítettük ezt az egyedi, elegáns megjelenésű bordó színvilágú webáruházat.

Az okostelefonok elterjedésének hatása a weboldalak, webáruházak megjelenésére, design-jára

Ma már nem elég, ha a táblagépeken vagy a laptopokon jelenik meg kifogástalanul a webáruházunk és teszi lehetővé a kényelmes vásárlást ugyanis egyre többen használnak okostelefonokat és Iphonokat, amivel folyamatosan kapcsolatban vannak az internettel és így lehetőségük van időtől, helytől függetlenül az online vásárlásra.
A sokféle képernyőméret elterjedésének következtében szükségessé vált az úgynevezett reszponzív design kifejlesztése. A reszponzív – reagáló – webdesign azt jelenti, hogy rugalmasan alkalmazkodik a képernyő méretéhez és minden eszközön, - legyen az okostelefon, tablet, Ipad, laptop vagy táblagép stb. - kifogástalanul jelenik meg. Lényege, hogy a weboldal felismeri, az eszköz képernyőméretét és a felbontását. Ehhez igazodnak a betűk, a képek, a navigáció, de az oldal elrendezése is.

Ajándéktárgy webáruház készítés: csúcsajándék

Referencia webáruház.
A Flashrider Kft. megbízására készítettük el ezt a különleges ajándéktárgyakat forgalmazó webáruházat. Természetes alapanyagú – üveg, fa, fém – főként konyhai eszközöket kíván eljuttatni vásárlóihoz. Komoly és elegáns üvegpoharakon, ital szetteken, palackokon és egyéb hasznos főleg az étkezést kiegészítő tárgyakon kívül vicces és érdekes ajándéktárgyak is szerepelnek a termékválasztékban. Az oldal design-jának is ezt a természetességet, egyszerűséget kellett tükröznie. Így egy nagyon letisztult felületű mégis elegáns oldalt készítettünk, amelynek a fejlécében az oldal bohókás színes betűkből összerakott „Csúcsajándék” címe azért jelzi a vásárlónak, hogy itt a hasznosságon kívül vicces, érdekes, kedves ajándékra is találhat.

Challenge Travel utazás értékesítő weboldal

Referencia utazás foglaló rendszer.

A magyar és román nyelven elérhető portálon utazásokat foglalhatunk le és értékelhetünk.

Divat, ruha webáruház készítése: Mona Paris

Referencia webáruház.
A Mona Paris cég 10 év után döntött úgy, hogy a már jól bejáratott – a legújabb magyar, olasz, francia divatáruk és divat-kiegészítőket forgalmazó - üzletük mellett webáruház bérlésével is elérhetővé teszik főképp az ifjabb korosztály által kedvelt termékeiket. Az elképzelésük szerint különleges, egyéni színvilágú design-t készíttettünk, egy úgynevezett lapozós slideshow beépítésével. Ide mindig a szerkesztő által kiválasztott termékek fotói kerülnek, majd az egyes dia fotójára kattintva a vásárló közvetlenül eléri és keresgélés nélkül az őt érdeklő terméket és máris a kosárba teheti.

VitalHerb: étrend-kiegészítő webáruház elkészült

Referencia webáruház.

A Vital Hungary Kft. több mint 10 éve étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával foglalkozó cég, akik kifejezetten a magyar fogyasztók táplálkozási szokásait szem előtt tartva forgalmaznak, csomagolnak, külföldön készült termékeket, amiket így kedvezőbb áron tudnak értékesíteni.

Céges Családi Napközik portálrendszerének fejlesztése

Referencia oldal.

Magyarország első számú céges családi napközi információs oldala programokkal, rendezvényekkel és tanfolyamokkal. Letisztult design, automatikus komminukáció a Google és a Facebook rendszerekkel.

Vonóhorog webáruház típus keresővel

Referencia webáruház.

Vonóhorog webáruház részletes autómárka és autótípus keresővel és szűrővel.

Webáruház - Gnath Hunt Kft.. elektro-cigaretta.hu

Referencia webáruház.

A webáruház különböző árakat tud kezelni, többek között kiskereskedelni és törzsvásárlói árakat is.

Oldalak

Subscribe to RSS - Webáruház fejlesztés
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40