Fel!

Speciális programozás

Webáruház, webshop tanácsadás ingyen

Tanácsra van szüksége új, vagy meglévő webáruházzal kapcsolatban? Hívja az ingyenes MiniBolt webáruház tanácsadó vonalat: +36-20-234-42-40.

BENsHI utazás, szállás értékesítő honlap

Referencia rendszer.

2012 augusztusában elkészítettük a BENsHI.hu weboldalt, mely egy utazásokra és szállásokra specializálódott oldal. A honlaphoz komplex adminisztrációs rendszer kapcsolódik, különböző jogosultsági szintek használatával.

Csodacsalád - Családi napközik rendszerének portálja

Referencia oldal.
Családi napközi adatbázis. Regisztrált tagok saját napközit adhatnak a rendszerhez. A napköziket a rendszer különböző szempontok szerint listázza. A napközik címe geokódolásra kerül a rendszer által, továbbá egy térképes kereső segítségével lehet szűrni és keresni az adatok között.

Hírportál készítés - A Magyar futsal információs oldal

Referencia oldal.

Elkészítettük a legújabb Magyar Futsal információs weboldalt.
Hírek, bajnokságok, csapatok, sporttörténelem, képgalériák, mérkőzések, FaceBook integráció, stb.

Aukciós oldal, licit rendszer, árverés honlap, portál készítése, fejlesztése, programozása és üzemeltetése

Az aukciós oldalak olyan internetoldalak, ahol bárki áruba bocsáthatja saját javait, legyen szó akár ingatlanról, használati tárgyakról vagy szolgáltatásokról. Ezek a weboldalak hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt évek alatt, egyrészt annak köszönhetően, hogy jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a vásárló a különböző javakhoz, másrészt pedig hogy hihetetlenül széles választékból csemegézhetnek a felhasználók.

Utazás-, szállás foglaló, kereső, nyilvántartó, értékesítő (turisztikai) honlap rendszer, weboldal, weblap készítés, fejlesztés, programozás és üzemeltetés

Utazásszervezéssel, turisztikával, program-, rendezvény-, kirándulások szervezésével és lebonyolításával foglalkozó vállalatok és vállalkozások részére készítendő oldalak. Ebben a kategóriában a legtöbb weboldal utazási irodáknak készül. Az igényeknek megfelelően készülhet egyszerűbb vagy összetettebb kivitelezésben.

Subscribe to RSS - Speciális programozás
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40