Fel!

Ügyfeleink véleménye

Nagyon meg vagyunk elégedve

Nagyon meg vagyunk elégedve, a webshop tökéletesen működik minden igényünket kielégíti, az elkészítés is gyors volt! Minden felmerülő kérdésünkre és igenyünkre odafigyeltek az elkészítés során! Csak ajánlani tudom mindenkinek, precíz, pontos, megbízható programozót keres akkor megtalálta!

Tisztesség és becsület

Ma már nagyon nagy és értékes szó az Internet világában a TISZTESSÉG és BECSÜLET.Én ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a Mini bolt webáruházkészítő rendszer munkatársait.

Vélemény: Érthető, "emberi" nyelven kommunikáló cég

A legfontosabb számomra, hogy nem értek a weblap szerkesztéshez és ezt elfogadták. Érthető, "emberi" nyelven kommunikáló céggel volt dolgom és ezt ezúton is köszönöm ezt a MiniBolt minden dolgozójának. Kényelmes, egyszerű, de mégis profi egyedi kezelőfelületet hoztak létre a honlapunk számára.

Vélemény: Nem egy szolgáltató, hanem A SZOLGÁLTATÓ

De nyugodtan kimondom, Ő nem egy szolgáltató, hanem A SZOLGÁLTATÓ. Azok a dolgok, amiket a honlapján, bemutatkozásként ír, egyáltalán nem a kamu reklámszöveg, szóról szóra igaz, mert:
- Mosolyogva teljesíti a legelrugaszkodottabb ötleteimet is.
- Az azonnal, vagy a sürgős ismerős a szótárában, másokkal ellentétben, és azonnal, azaz emberi léptékkel mérve záros határidőn belül kész ( értem ezalatt az elrugaszkodott kérések teljesítését is ! )
- Az ár, amivel dolgozik, több mint korrekt!
- Olyan újításokat, ötleteket hoz, amelyekre esetleg nem terjed ki a figyelmem.
- Olyan dolgokat is kivitelez, ami nem tartozik szorosan a honlap működéséhez.

Vélemény: Rugalmasan és kreatívan segített kitalálni az új oldalunkat

A cég korrekt árával és gyors munkájával fogott meg. A rendszer adta kereteken belül nagyon rugalmasan és kreatívan segített kitalálni az új oldalunkat - szokjuk még egymást (a honlap struktúrája és mi), de SZÉP, MŰKÖDIK és KÖNNYEN KEZELHETŐ.
A partnereinktől abszolút csak dícséretet hallottunk (megkerestek, és tárgyalás közben mellesleg megemlítették, hogy "gyönyörű az oldaluk") - mi kell ennél több?

Vélemény: Egyszerűen szerkeszthető, módosítható, átalakítható

Egyszer csak kaptam egy mailt, hogy ingyenes, sajat magam által EGYSZERŰEN szerkeszthető, módosítható, atalakítható, stb. nagyon megtetszett, még aznap este kipróbáltam. Nem állítom, hogy mindenre egyből rátaláltam, de lassanként fejlődtem. Ha megakadtam írtam a megadott mailra, es hamarosan megkaptam a valaszt.
Most sem értek a szamítógéphez, de mégis örömmel tölt el, hogy bárhol, bármikor hozzáférek az oldalamhoz, sőt módosítani is tudok rajta. Gratulálok az ötlethez, ajanlom minden „magamfajtának“.
Munkájukhoz további sok sikert kívanok!

Vélemény: Ez a maximalizmus meggyőző tud lenni

Ezért is dolgozom szívesen együtt Norbival, mert az általa kínált webshopok egy valóban profi rendszeren alapulnak, és emellett több olyan érdekeltségei is vannak, amiben maximálisan partner tud lenni. Ez a maximalizmus pedig egészen meggyőző tud lenni ahhoz, hogy Norbit egyenrangú partnernek tekintsem.

Vélemény: Magam szerkeszthetem bárhonnan és bármikor

Szeretném megelégedettségemet kifejezni az Önök által üzemeltetett honlapommal kapcsolatban. Azért mert ilyen egyszerüen és gyorsan még sosem tudtam kommunikálni az üzletfeleimmel, vevőkörömmel. Csak leűlök a gép elé , begépelem az aktuális információkat ,és a vevőim naprol-napra megtudhatnak minden újdonságot aktualítást ami a cégünknél történik. Volt már nekünk honlapunk de sajnos abba mi nem nyúlhattunk bele csak a rendszergazda.Elképzelésünket ugyan elmagyaráztuk a honlap szerkesztőnek ,de mindenkinek az agya másképp müködik és a képzeletemet úgysem tudom átadni senkinek 100%-an.

Vélemény: Megbízható, gyors partner

Az oldallal e-mail megkeresés útján találkoztam, tetszett a nem tolakodó megkeresés! Majd a gyors kapcsolatfelvételt követően korrekt, megbízható, gyors partnerre leltem ebben a kiszámíthatatlan és bizonytalan világban. Folyamatos segítségnyújtást és informatikai támogatást kapott cégünk az oldal létrehozásában.

Vélemény: Megbízható- és profi a szakmában

Mégegyszer köszönöm a segítségét, amit honlapunk a www.rottar.hu újra megnyitásánál nyújtott.
Elég nekünk egy olyan Cég, amit Maguk üzemeltetnek, amelyik megbízható- és profi a szakmában.

Vélemény: Nagyon könnyen kezelhető és egyszerű

Nagyon könnyen kezelhető és egyszerű, otthonról szerkeszthető honlap. Számomra az nagyon fontos kritérium volt, hogy szabadon szerkeszthetem, bármikor változtathatok rajta. Képek és videók nagy mennyisége is elhelyezhető a honlapon. Egyedi honlapot sikerült készíteni számomra, ami Munteanu Úrral történő folyamatos és korrekt egyeztetést követően alakult ki. Elképzeléseimet a honlap szerkeszthetőségén belül maradéktalanul sikerült megvalósítani.

Subscribe to RSS - Ügyfeleink véleménye
© Webáruház készítés, MiniBolt rendszer, 2018. Forró drót információs telefonszám: +36-20 234 42 40